Buitengevelisolatie

Bel ons: +32 16 48 18 51

Waarom buitengevelisolatie?

Bij een slecht-geïsoleerde eengezinswoning gaat tot 26% van de energie verloren via de gevel. De installateurs van Smart Insulation kunnen dit voor jou verhelpen! De werken duren gemiddeld 2 à 3 weken.

 

Smart Insulation renoveert  buitengevels met Façabrick. Façabrick combineert de voordelen van een gevelbekleding met de stootvastheid van gevelstenen.

Deze gevelbekleding kan zonder funderingswerken en met beperkt beschikbare ruimte worden geplaatst. Het is zowel een effieciënte energiekuur als een duurzame en esthetische facelift voor je gevel.

smart-insulation-cover
smart-insulation-proces

Voordelen van buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie biedt voordelen op de korte en lange termijn:

  • Uw energiekosten dalen meteen
  • U ervaart meer thermisch én akoestisch comfort
  • De investering is zeer snel terugverdiend
  • U krijgt een gunstig EPC-attest voor uw woning
  • Uw woning stijgt in waarde
  • De werken laten geen sporen na
Meer over deze voordelen

Buitengevelisolatie met Façabrick

Smart Insulation isoleert gevels uitsluitend met Façabrick. Dit zorg voor een mooie en efficiënt geïsoleerde gevel, een duurzame investering in uw comfort en in de waarde van de woning.

De doordachte combinatie van een isolatiepaneel voorzien van wapeningsnet en mortellaag, en de afwerking met steenstrippen, verzekert een vlotte plaatsing en een duurzaam resultaat, kortom de ideale facelift voor je woning

smart-insulation-materiaaljpg

Hoe isoleren wij uw buitengevel

Wij komen eerst langs voor een gratis diagnose. Vervolgens isoleren wij uw buitengevel in 5 stappen en zonder kap- en breekwerk. De werken laten dus geen sporen na en duren gemiddeld 2 à 3 weken. U kunt gewoon thuis blijven terwijl wij aan het werk zijn.

Stap 1

Stap 1

Plaatsen van het startprofiel

Stap 2

Stap 2

Plaatsen van de Isomobrick panelen

Stap 3

Stap 3

Mechanisch bevestigen van de isolatiepanelen


Stap 4

Stap 4

Afstrijken van de schroefschotelpluggen en de plaatnaden

Stap 5

Stap 5

Plaatsen van de steenstrippenPremies en subsidies voor buitengevelisolatie

Er zijn diverse isolatiepremies voor buitengevelisolatie. Op energiesparen.be vindt u hier informatie over. Helaas is het niet altijd eenvoudig om de juiste premies te vinden. Daarom helpen wij u graag.

Klik hieronder voor een duidelijk overzicht van de belangrijkste isolatiepremies en subsidies. Deze premies gelden enkel als u de isolatiewerken laat uitvoeren door een ATG gecertificeerd installateur zoals Smart Insulation.

Wij helpen u graag om de juiste subsidies aan te vragen. Zo verdient u uw dakisolatie en zolderisolatie nóg sneller terug.


Heeft u vragen over dakisolatie of zolderisolatie?


Vragen over buitengevelisolatie?

Heeft u vragen over buitengevelisolatie of wilt u graag vrijblijvend een afspraak maken? Vul hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.