Gevelbepleistering

Bel ons: +32 16 48 18 51

Waarom gevelbepleistering?

Bij een slecht-geïsoleerde eengezinswoning gaat tot 26% van de energie verloren via de gevel. De installateurs van Smart Insulation kunnen dit voor u verhelpen! De werken duren gemiddeld 2 à 3 weken.

Smart Insulation bepleistert gevels met Corcho Natural, een onderhoudsvriendelijke, elastische en isolerende huid ter bescherming en afwerking van gevels, daken, terrassen, balkons en interieur.

De spuitkurk van Corcho Natural® is een betaalbare en definitieve oplossing voor de bescherming en afwerking van uw woning.

smart-insulation-spuitkurk3
foto-kurk-5

Voordelen van gevelbepleistering

Gevelbepleistering biedt voordelen op de korte en lange termijn:

  • Uw energiekosten dalen meteen
  • U ervaart meer thermisch én akoestisch comfort
  • De investering is zeer snel terugverdiend
  • U krijgt een gunstig EPC-attest voor uw woning
  • Uw woning stijgt in waarde
  • De werken laten geen sporen na
  • Gevelbepleistering werkt waterafstotend
Meer over deze voordelen

Corcho Natural® spuitkurk

Smart Insulation gebruikt enkel spuitkurk van Corcho Natural. Dit zorgt voor een onderhoudsvriendelijke en waterafstotende gevel, een duurzame investering in uw comfort en in de waarde van de woning.

Deze beschermende en decoratieve afwerklaag wordt met behulp van een pistool op luchtdruk gespoten waarna het een waterbestendige en ademende huid vormt.

foto-kurk-1

Premies en subsidies voor gevelbepleistering

Er zijn diverse isolatiepremies voor gevelisolatie. Op energiesparen.be vindt u hier informatie over. Helaas is het niet altijd eenvoudig om de juiste premies te vinden. Daarom helpen wij u graag.

Klik hieronder voor een duidelijk overzicht van de belangrijkste isolatiepremies en subsidies. Deze premies gelden enkel als u de isolatiewerken laat uitvoeren door een ATG gecertificeerd installateur zoals Smart Insulation.

Wij helpen u graag om de juiste subsidies aan te vragen. Zo verdient u uw dakisolatie en zolderisolatie nóg sneller terug.


Heeft u vragen over dakisolatie of zolderisolatie?


Vragen over buitengevelisolatie?

Heeft u vragen over buitengevelisolatie of wilt u graag vrijblijvend een afspraak maken? Vul hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.