Voordelen van inblaaswol

Bel ons: +32 16 48 18 51

Smart Insulation isoleert uitsluitend met KNAUF Insulation Supafil inblaaswol. Ontdek hier alle voordelen van inblaaswol:

1. Permanent verhoogd wooncomfort

Een geïsoleerde woning geeft vanaf de eerste dag een beter wooncomfort. Als u isoleert met inblaaswol dan blijft uw woning warmer in de winter en koeler in de zomer. Maar dat is niet alles!

Inblaaswol biedt ook akoestisch comfort. KNAUF Insulation Supafil inblaaswol beperkt hinderlijke geluiden van buiten tot een minimum.

Dankzij inblaaswol geniet u dus van thermisch comfort en rust. Het isolerend effect van inblaaswol is trouwens permanent. De thermische en akoestische prestaties blijven onveranderd tijdens de levensduur van uw woning. Dat alles zonder gevaar op ‘inzakken’ en zonder koude bruggen.

2. Gezonde luchtkwaliteit

Inblaaswol voldoet aan de hoogste eisen voor binnenluchtkwaliteit. Het duurzame materiaal isoleert, maar ademt ook. Daardoor geniet u van gezonde binnenlucht en een optimale luchtvochtigheid.

Waterdamp in uw binnenruimtes raakt makkelijk buiten, maar van buitenaf is inblaaswol wel perfect waterafstotend. Bij regen wordt dus enkel uw buitenmuur nat, zoals het hoort.

3. Plaatsing in 1 dag

Onze experts spuiten de inblaaswol op uw zolder en onder uw dak. Wij doen dit zonder breekwerk en zonder sporen na te laten. Meestal zijn wij binnen 1 dag klaar!

U kunt zelfs gerust thuis blijven tijdens de werken. Na slechts 1 dag dalen uw energiekosten, stijgt de waarde van uw huis en natuurlijk ook uw wooncomfort. Maak hieronder vrijblijvend een afspraak voor een gratis diagnose van uw woning.

4. Inblaaswol verdient zichzelf terug

Inblaaswol verdient zichzelf in de meeste gevallen terug op 3 tot 5 jaar. De precieze terugverdientijd is afhankelijk van de specifieke constructie van uw woning en het isolatiemateriaal dat wordt gebruikt.

Als u uw dakisolatie door een erkend installateur zoals Smart Insulation laat plaatsen dan bespaart u trouwens niet enkel op energie. U kunt isolatiepremies en belastingvermindering aanvragen om een groot deel van uw isolatiekosten terug te winnen.

Wij komen graag langs voor een gratis diagnose. Daarna kunt u meteen uw terugverdientijd en belastingvermindering berekenen. Klik hieronder om vrijblijvend een afspraak te maken.

Heeft u nog vragen over de voordelen van inblaaswol?


Vragen over spouwmuurisolatie, dakisolatie of zolderisolatie?

Heeft u vragen over spouwmuurisolatie, dakisolatie of zolderisolatie of wilt u graag vrijblijvend een afspraak maken? Vul hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.